top of page

Register as Reseller

Note: Registration is opened for Malaysian citizens only. If you are non-Malaysian and interested to be our reseller, please contact us directly. 

Pendaftaran ahli baharu Abella Scentz

Anda ingin berniaga, tetapi tidak tahu apa yang patut anda jual? Anda ingin berniaga tanpa memerlukan modal yang banyak? Anda ingin berniaga tetapi takut menangung risiko kerugian yang besar?


Tatkala negara sedang bergelut dengan pandemik COVID19 dan ekonomi yang kian merundum, ramai yang kehilangan punca pendapatan. Dengan wang yg sedia ada, ramai yang ingin berniaga untuk meneruskan kelangsungan hidup dan meningkatkan taraf hidup, namun mereka tidak menjumpai landasan yang tepat untuk memulakan perniagaan kecil mereka. Abella Trigona Company (ATC) menyediakan peluang kepada sesiapa sahaja yang ingin menjana pendapatan dan sekaligus merasai sendiri keunikan wangian kelulut Abella Scent'z Perfume (ASP). Wangian Abella Scent'z keluaran ATC merupakan wangian pertama di Sarawak (dan juga di Borneo), yang dihasilkan secara buatan tangan dengan menggunakan ekstrak lebah kelulut. Wangian Abella Scent'z ialah produk jualan yang ideal kerana daya kebolehpasaran yang tinggi disebabkan kelebihan dan keunikan yang tiada toloknya. 

MULAKAN PERNIAGAAN ANDA

TANPA PERLU BERSUSAH-SUSAH UNTUK MENYEDIAKAN BAHAN JUALAN

 

Abella Trigona Company menyediakan dan membekalkan barang jualan kepada anda untuk anda memulakan jualan. Anda tidak perlu bersusah-susah untuk berfikir tentang produksi barang jualan, pembungkusan, dan urusan-urusan leceh yang melibatkan pengeluaran. Anda tidak lagi menanggung kerugian akibat produk pasaran yang rosak atau tamat tempoh. Anda hanya perlu mendaftar sebagai penjual Abella Scent’z yang sah dan semuanya disediakan untuk anda termasuklah risalah dalam bentuk hardcopy dan digital (softcopy), dan sokongan/tunjuk ajar daripada syarikat.

 

Keahlian Abella Scent’z terbahagi kepada lima peringkat iaitu Dropship, Egen, dan Stokis. Bayaran yang dikenakan sebenarnya bukanlah yuran pendaftaran, sebaliknya untuk anda dapatkan barang jualan  dengan harga yang jauh lebih murah untuk kali yang pertama. Dengan ini, anda dapat menikmati penjimatan dari RM20 sehingga RM1495! Dengan erti kata lain, anda TIDAK AKAN RUGI kerana dari mula anda telah mendapat nilai barangan yang jauh lebih tinggi daripada modal anda! Anda hanya akan akan menambah keuntungan anda apabila anda menjual produk-produk yang ada. 

Untuk Sarawak

Dropship

RM 50

Tester ASP x10

Tester Multibella x10

Pendaftaran dropship percuma disediakan untuk pelajar IPT berumur >18. 


 

Nilai sebenar RM70

Anda bayar RM50

Anda jimat RM20

Agen

RM250

Tester ASP x10

Tester Multibella x10

ASP 6ML x11

Multibella x11

ASP 35ML x1


 

Nilai sebenar RM460

Anda bayar RM250

Anda jimat RM210

Stokis

RM2350 

Tester ASP x30

Tester Multibella x30

ASP 6ML x100

Multibella x100

ASP 35ML x10

Tote Bag x1

 

Nilai sebenar RM3845

Anda bayar RM2350

Anda jimat RM1495

Untuk Sabah, Semenanjung Malaysia, & Labuan

Dropship

RM 59

Tester ASP x10

Tester Multibella x10

Pendaftaran dropship percuma disediakan untuk pelajar IPT berumur >18. 


 

Nilai sebenar RM80

Anda bayar RM59

Anda jimat RM21

Agen

RM299

Tester ASP x10

Tester Multibella x10

ASP 6ML x11

Multibella x11

ASP 35ML x1


 

Nilai sebenar RM541

Anda bayar RM299

Anda jimat RM242

Stokis

RM2699 

Tester ASP x30

Tester Multibella x30

ASP 6ML x100

Multibella x100

ASP 35ML x10

Tote Bag x1

 

Nilai sebenar RM4530

Anda bayar RM2699

Anda jimat RM1831

                                                              Apakah perbezaan dropship (DS), agent, dan stokis?

Apabila anda mendaftar sebagai jurujual Abella Scent’z (dropship, ejen, stokis dan sebagainya), anda akan diberi ID Abella Scent’z dan juga kad keahlian digital. Anda bukan sahaja dapat menjual produk wangian Abella Scent’z (ASP), tetapi anda juga dapat menjual barangan-barangan lain keluaran Abella Trigona Company. Antaranya madu kelulut asli, minyak angin/balsam kelulut Ishy Terapi, Xilas, dan Shifa, serta pelbagai produk lain yang berasaskan kelulut. Harga pembelian anda adalah bergantung kepada pakej pendaftaran anda. Lebih tinggi peringkat anda, lebih banyak keuntungan yang anda peroleh!

Call 

+60132882440

Email 

bottom of page